Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlás / Garancia

A VÁSÁRLÁS MENETE
Webáruházban a elhelyezett termékek között szabadon böngészhet az oldal Látogatója.  A kiválasztott terméket annak terméklapján tudja a kosárba helyezni. 
Vásárlását a pénztárban fejezheti be, itt választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot , illetve adhatja le rendelését. Az áruházban NEM KÖTELEZŐ regisztrálnia magát, mindössze a vásárlás lebonyolításához szükséges adatokat kell megadnia. A termék(ek) megrendeléséről visszaigazoló e-mail értesítést kap.
Ha mégis a Regisztáció mellett dönt a Látogató megrendelését bejelentkezés után figyelemmel kísérheti a Korábbi rendelések oldalon.
Figyelem! Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! 
GARANCIA
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 270/2020. (VI.12) kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Fogyasztási kifogás eseténk kérjük valamelyik elérhetőségünkön vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy amennyiben garanciális ügyintézésre kivánnak terméket leadni, azt vagy nyitvatartási időben személyesen vagy csomagban tudják eljuttatni telephelyünkre, azonban ez esetben a visszaküldés díja a vásárlót terhelni.
 
FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS
A weboldal Látogatója, illetve a Vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A webáruházba küldött rendelés minden esetben önkéntes, a rendelés leadásával az üzletszabályzatot a vevő elfogadja és megérti.
Fogyasztóvédelem eléréséhez kérjük látogasson el az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület vagy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjára.

Keresés