Gyerekként mindig csodáltam édesapámat munka közben, első ékszeremet óvodásként készítettem. (kép?) 

Ötvöscsalád sarjaként nem volt kérdés számomra az iskolaválasztás. Érettségi után aranyműves szakiskola padjába ültem. 2003-ban lánckészítő mestervizsgát tettem. 1996-ban, 20 évesen egy tanulmányi versenyen kiválasztották a XVII. századi stílusban készített nyakláncomat és kivitték Kölnbe az ékszerkiállításra. (nyaklánc kép) 

"Láncok mestereként az egyszerű nyaklánctól a nyakékig készíti ékszereit." (Vadászlap, 2008. márciusi lapszám.pdf)

Ékszereim viselőivel  személyesen a FeHoVa-n és a vadásznapokon is találkozom, ahol Eördögh-i ékszereimet bemutatom. 

Megrendelőim számára egyedi tervezésű ékszereket is készítek.

2009-ben a Természeti értékeink nő szemmel című képzőművészeti kiállításon egyedi tervezésű nyakékem 1. helyezést kapott. A nyakéket vadászati kulturális értékké nyilvánították. (kép)

2010-ben nagy megtiszteltetésként a  művészi kivitelű ötvösmunkáért és egyedi tervezésű vadászékszerek készítésért Arany -Ecset Toll Művészeti Nagydíjat vehettem át. (Vadászlap,2010. júniusi lapszám.pdf)

A vadászat édesapám révén meghatározó szerepet tölt be az életemben gyermekorom óta. (kép) . Vadászéletem 1996-ban kezdődött Nagykőrösön. Vadászatokra férje Gergő és hűséges vizslája Aida mindig elkísérik.

"Talán éppen ezért a vadászékszerek tervezése, készítése a legkedvesebb számomra. A  vadászékszereim főszereplője a gyöngyfog (grandli), melynek megmunkálása nagy odafigyelést igényel. Sok munkával nyertem el a vadászok bizalmát, és számtalan vadász viseli/hordja   büszkén ékszreimet"

Az ékszerkészítés mellett, szívesen készítem el a vadászok és nem vadászok különleges kéréseit:övcsat, medvepéniszcsont, leopárdfogat, varacskos disznó agyar falidísz, melykeet a Különlegességek menüpontban megtekinthet.

A webshopban összegyűjtöttem az általam tervezett  vadászékszereket, vadász dísztárgyakat.

A vadászat a tiszteletre, megbecsülésre is megtanít. Egy vad elejtése ünnep és gyász egyszerre. A kürtszó a vadászatban a tiszteletadás megható része. A Diana Vadászhölgy Klub Kürtegyüttesének tagjaként................