0 item:
 x 

A bevásárlókosara üres!

Az ékszerek készítője

Gyerekként mindig csodáltam édesapámat munka közben, első ékszeremet óvodásként készítettem. (kép?) 

Ötvöscsalád sarjaként nem volt kérdés számomra az iskolaválasztás. Érettségi után aranyműves szakiskola padjába ültem. 2003-ban lánckészítő mestervizsgát tettem. 1996-ban, 20 évesen egy tanulmányi versenyen kiválasztották a XVII. századi stílusban készített nyakláncomat és kivitték Kölnbe az ékszerkiállításra. (nyaklánc kép) 

"Láncok mestereként az egyszerű nyaklánctól a nyakékig készíti ékszereit." (Vadászlap, 2008. márciusi lapszám.pdf)

Ékszereim viselőivel  személyesen a FeHoVa-n és a vadásznapokon is találkozom, ahol Eördögh-i ékszereimet bemutatom. 

Megrendelőim számára egyedi tervezésű ékszereket is készítek.

2009-ben a Természeti értékeink nő szemmel című képzőművészeti kiállításon egyedi tervezésű nyakékem 1. helyezést kapott. A nyakéket vadászati kulturális értékké nyilvánították. (kép)

2010-ben nagy megtiszteltetésként a  művészi kivitelű ötvösmunkáért és egyedi tervezésű vadászékszerek készítésért Arany -Ecset Toll Művészeti Nagydíjat vehettem át. (Vadászlap,2010. júniusi lapszám.pdf)

A vadászat édesapám révén meghatározó szerepet tölt be az életemben gyermekorom óta. (kép) . Vadászéletem 1996-ban kezdődött Nagykőrösön. Vadászatokra férje Gergő és hűséges vizslája Aida mindig elkísérik.

"Talán éppen ezért a vadászékszerek tervezése, készítése a legkedvesebb számomra. A  vadászékszereim főszereplője a gyöngyfog (grandli), melynek megmunkálása nagy odafigyelést igényel. Sok munkával nyertem el a vadászok bizalmát, és számtalan vadász viseli/hordja   büszkén ékszreimet"

Az ékszerkészítés mellett, szívesen készítem el a vadászok és nem vadászok különleges kéréseit:övcsat, medvepéniszcsont, leopárdfogat, varacskos disznó agyar falidísz, melykeet a Különlegességek menüpontban megtekinthet.

A webshopban összegyűjtöttem az általam tervezett  vadászékszereket, vadász dísztárgyakat.

A vadászat a tiszteletre, megbecsülésre is megtanít. Egy vad elejtése ünnep és gyász egyszerre. A kürtszó a vadászatban a tiszteletadás megható része. A Diana Vadászhölgy Klub Kürtegyüttesének tagjaként................

  • Hívható: Hétfő-péntek 9-18 óráig
  • 70/290-29-78; 70/310-29-23
  • Email: info@vadaszekszer.hu

Menu