0 item:
 x 

A bevásárlókosara üres!

Adatkezelési Tájékoztató

Eördögh Katalin egyéni vállalkozó (továbbiakban: „Adatkezelő”) mint a vadaszekszer.hu néven elérhető weboldal (a továbbiakban: „Weboldal”) üzemeltetője ezúton teszi közzé a Weboldal és a Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatások keretében végzett, a Weboldalra látogatók és a Weboldalon elérhető szolgáltatásokat igénybe vevők (a továbbiakban együttesen Érintett) adatainak kezelésre vonatkozó szabályokat, adatvédelmi, adatkezelési elveket, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást.

Az adatok kezelésével összefüggésben Adatkezelő ezúton tájékoztatja az Érintetteket a Weboldalon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségéről.

Az Érintett a Weboldal használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezeléshez.

 

Adatkezelő adatai

Cégnév: Eördögh Katalin egyéni vállalkozó 
Székhely: 8624,Balatonszárszó, Szóládi út 1/9.
Adószám: 66225537-1-43
E-mail cím: 

Adatkezelés jogalapja, célja és ideje

 Az Érintettek a Weboldalon kétféleképpen adhatnak meg magukról információkat, adatokat:

§  A Weboldal szolgáltatásainak igénybevétele során kifejezetten megadott, illetve rendelkezésre bocsátott személyes adatok (rendelés kiszállításához szükséges adatok)

§  A Weboldal használatával összefüggésben az Adatkezelő részére, a Weboldalra látogatással kapcsolatos adatok ( oldallátogatás stb)

Az Érintett jogosult az Adatkezelőhöz intézett írásos bejelentés útján az adatkezeléshez adott hozzájárulását részlegesen vagy teljesen visszavonni, illetve az adatai törlését kérni.

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés

Kezelt adatok köre

Adatkezelés időtartama

Adatkezelés célja

Adatkezelés jogalapja

Vadászékszer megrendelése

Név
Email cím
Telefon
Számlázási név
Számlázási cím

A megrendelés során megadott személyes adatokat Adatkezelő addig kezeli, amíg az Érintett nem kéri adatainak a törlését. (kivételt képeznek ez alól azon személyes adatok, melyeknek megőrzését jogszabály írja elő, pl. számla megőrzés)

Megrendelés teljesítése, számlázás, termék hozzáférhetővé tétele, kapcsolattartás az Érintettel.

Érintett önkéntes hozzájárulása.

Kapcsolattartói adatok

Név
Email cím
Cégnév

Mindaddig kezeli az Adatkezelő ezen adatokat, ameddig az Érintett nem kéri adatainak a törlését emailben vagy postai úton

A 3.1 pontban feltüntetett szolgáltatásokat az Adatkezelő elsősorban magánszemélyek részére nyújtja. A szolgáltatások megrendelése esetén kapcsolattartói adatok megadása a szolgáltatás biztosítása miatt, ügyintézési célból szükséges.

Érintett önkéntes hozzájárulása.

Weboldal használata során gyűjtött adatok

Technikai adatok, mint

Érintett IP címe, látogatás dátuma és időpontja, böngészőjének típusa, a megtekintett és az előzőleg látogatott weboldal címe, melyet a rendszer a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplóz.

Naplózás időpontjától számított 5 év.

Weboldal és a szolgáltatások fejlesztése.

 

Ezen adatok az Érintett beazonosítására alkalmatlanok.

Érintett önkéntes hozzájárulása.

 

E. K a megrendeléshez megadott szükséges adatokat a fent meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – az Érintett, előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. 

Gyűjtött adatok: IP cím, látogatás dátum, időpont.

Az érintettek: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.

Cél: Az oldal látogatóinak megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.

Sütik törlése

Az Érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

 

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics analitikai célú cookie-kat (sütiket) használ. A Google Analytics által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage#analyticsjs

 

Adatfeldolgozás

Tárhely szolgáltató: Info Com Kft, 1145 Budapest, Bácskai u 35.

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy a jövőben további adatfeldolgozókat vonjon be az adatkezelésbe, amelyről a jelen Tájékoztató módosításával tájékoztatja az Érintetteket.

Adattovábbítás

Adatkezelő kifejezett jogszabályi rendelkezés hiányában csak az adott Érintett kifejezett hozzájárulásával adja át harmadik személyeknek az Érintett azonosítására alkalmas adatokat.

Tájékoztatás és a személyes adatokhoz való hozzáférés

Az Érintettnek joga van arra, hogy az Adatkezelő által tárolt személyes adatait és a kezelésükkel kapcsolatos információkat megismerhesse, bármikor kikérje, ellenőrizze, hogy az Adatkezelő milyen adatot tart nyilván róla, továbbá jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz hozzáférést kapjon. Az Érintett az adatokhoz való hozzáférésre irányuló kérelmét írásban köteles eljuttatni az Adatkezelő részére és az igényelt adatokat írásban (elektronikusan vagy postai úton küldött levélben) adja meg Adatkezelő, szóbeli tájékoztatást ezzel összefüggésben nem ad.

 

 

 

Az Érintett kérésére az Adatkezelő  indokolatlan késedelem nélkül törli.

 

 

Jogérvényesítési lehetőségek

Az Érintett jogait emailben vagy postai úton küldött kérelemben gyakorolhatja. Telefonon keresztül bármely jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Név: Eördögh Katalin egyéni vállalkozó 
Levelezési cím: 8624,Balatonszárszó, Szóládi út 1/9.
E-mail cím: 

Ha az Érintett nem ért egyet az Adatkezelő döntésével az Info.tv., a Rendelet, valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján

§  Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy

§  Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

Linkek

Az Adatkezelő a Weboldalról külső honlapokat linkelhet be, mely oldalak tartalmáért nem vállal felelősséget.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2018. május 24. napjától érvényes.

  • Hívható: Hétfő-péntek 9-18 óráig
  • 70/290-29-78; 70/310-29-23
  • Email:

Menu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információ Ok